ZPŠ je med slovenskimi plesalci priljubljena in pomembna intenzivna oblika izobraževanja  v različnih plesnih zvrsteh in raziskovalnih delavnicah, ki jih vodijo izkušeni domači in tuji plesni ustvarjalci.

33. ZPŠ bo potekala od 23. do 26. februarja 2018 v Mariboru.

Tokrat vam bodo svoje znanje in izkušnje zaupali pedagogi: Simon Wehrli: sodobni ples Flying Low, Urša Rupnik: Follow the flow, Tamás Tuza: sodobni ples Ground Eagle, Jurij Konjar: Delavnici Kontaktne improvizacije I – Uvod in II,  Saša Lončar: otroška plesna delavnica in delavnica za mentorje, Katjuša Kovačič & Nikola Orešković: Capoeira in Fluid Balance ter  Tina Valentan: prebujajoče telo.

ZPŠ je namenjena plesalcem, pedagogom, koreografom in vsem, ki se aktivno ukvarjajo s plesom in z gibom.  Program je primeren tako za začetnike, za nadaljevalce in izkušene plesalce.

Vse dni v času ZPŠ se boste lahko sproščali na Kitajski tradicionalni masaži maserke Darinke Brešar. Predhodno naročilo v info pisarni ZPŠ. Več na: www.darinka-tuina.si, fb:darinka tuina.

V spremljevalnem programu ZPŠ bo v soboto  v organizaciji  Društva  Nagib in  sodelovanju z Narodnim domom Maribor  plesna predstava Janeza Janše in Iztoka Kovača, Sokol!

Organizator ZPŠ bo vsem, ki so obiskovali vsaj eno 4 dnevno delavnico v celoti, podelil ZPŠ CERTIFIKAT.

Osveži in pridobi ostrino gibanja tudi v zimskem času!

© Sasa Huzjak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

© Sasa Huzjak